Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Wat kost een rijles?

Home > Wat kost een rijles?

De kosten voor een rijles verschillen erg per rijschool. Hoe hoger de concurrentie in een regio, hoe lager de gemiddelde prijs per rijles is. Bij iQdrive betaal je voor een losse rijles € 39,-.

IQdrive biedt ook verschillende lespakketten met een verschillend aantal lessen. De volgende 3 lespakketten bieden we aan:

Bekijk de prijzen van onze lespakketten

Waar zijn de kosten van de autorijles op gebaseerd?

De kosten voor een autorijles zijn gebaseerd op veel verschillende onderdelen:

  1. Lesauto: de auto waarin je autorijles krijgt moet onderhouden worden. Doordat de auto de hele dag op de weg is, worden er veel kilometers gereden. De waarde van de auto daalt daardoor in een hoog tempo! Er wordt belasting voor de auto afgedragen en de auto ontvangt daarnaast ook nog eens regelmatig een beurt.

  2. Benzine: elke autorijles wordt er weer benzine verbruikt. De ene periode is de benzine duurder dan de andere periode. Hier wordt een gemiddelde van genomen.

  3. Instructeur: de instructeur moet natuurlijk ook betaald worden! Hij geeft de leerlingen les. Het uurtarief van de instructeur wordt bepaald door de ervaring die de instructeur heeft.

  4. Lestijd: les je overdag, ‘s avonds of in het weekend? In de avond of het weekend kost een rijles vaak net wat meer, omdat de instructeur hier meer voor moet opofferen.

Heb je een prangende vraag of wil je meer weten over de kosten van autorijlessen? Neem gerust even contact met ons! We helpen je graag verder.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles