Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Waarom iQdrive

Home > Waarom iQdrive

Kwaliteit

iQdrive Rijopleidingen staat garant voor kwaliteit. Cursisten gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Onze ruim 250 rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan.

Doelgericht werken

Net als jij willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene een hoop leuke dingen hebt waar je je geld aan wilt uitgeven. Onze doelgerichte methode verlaagt het gemiddeld aantal lessen tot het behalen van je rijbewijs met gemiddeld 15 tot 20%. Een lespakket kost circa duizend euro, dus dat gaat om een besparing van circa 200 euro. Wel zo fijn, want van dat geld kun je een hoop leuke dingen doen!

Service

Wij bieden all-in pakketten. Slaag je niet in één keer, dan krijg je je herexamen(s) gratis. Waarom? Heel simpel. Veel andere rijscholen stunten met goedkope pakketten, maar kunnen het niet waarmaken om hun leerlingen in één keer te laten slagen. Het gevolg: hoge kosten voor de leerling én een laag slagingspercentage voor de rijschool. Wij zijn trots op onze complete pakketten en ons hoge slagingspercentage van gemiddeld 65%* voor het eerste examen.

Uniek

De pakketten die wij aanbieden, vind je nergens anders. Samen met je rijinstructeur wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Op basis daarvan kun je (zonodig in overleg met je ouders/verzorgers) een beslissing maken. De pakketten bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Aantal benodigde rijlessen
  • Gratis proefrijles
  • Gratis herexamen(s)

Ben jij benieuwd of iQdrive dé rijschool is die jou aan je rijbewijs gaat helpen? Vraag dan een proefrijles aan in jouw woonplaats en maak kennis met een instructeur. Lees ook positieve recensies op RijschoolVergelijker en RijschoolRecensies.nl.

* = In onze beste regio’s.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles