Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

 

Corona maatregelen iQdrive

  • De prioriteit van iQdrive is veiligheid en gezondheid van onze leerlingen en instructeurs. Daarom worden er momenteel geen lessen gegeven; alle lessen worden na 6 april ingepland.
  • Samen kunnen we Corona verslaan en daarom werken wij graag mee met de landelijke regels om dit voor elkaar te krijgen #Sowieso
  • Jij kan je natuurlijk al wel aanmelden voor je gratis proefles. Dan plannen we in om jou zo snel mogelijk aan jouw rijbewijs helpen!

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 6 april 2020.

Wees Slim

Vanaf 6 april worden al heel veel lestijden volgeboekt.  Wil jij geen vertraging wil oplopen met het halen van je rijbewijs? Meld je dan al aan via ons online aanvraagformulier <https://www.iqdrive.nl/proefles-aanvragen/>  en wij nemen direct contact op voor jouw gratis proefles. Dan sta jij vast vooraan in de rij wanneer we weer kunnen beginnen; wel zo slim!

Update Theorie- en praktijkexamens

Vanuit de overheid en het CBR zijn alle theorie- en praktijkexamens tot 6 april afgelast. Voor verdere informatie verwijzen we je naar <https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/alle-toetsen-en-examens-uitgesteld-tot-en-met-tenminste-6-april.htm>. Indien jij een theorie- of praktijkexamen had geboekt in deze periode zal onze rijschoolhouder contact met eje opnemen zodra we na 6 april weer bij het CBR examens kunnen reserveren.

Heb jij ondanks je zoektocht op de site nog steeds onderwerpen waarvan je denkt: What the F.A.Q. is dit? Dan helpen de veelgestelde vragen hieronder je ongetwijfeld verder. Klik op één van onderstaande vragen om direct naar het antwoord te gaan.

De instructeurs van iQdrive rijden in heel Nederland, waaronder in de 50 grootste steden. Denk hierbij aan Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almere, Tilburg, Leiden, Gouda en Amersfoort. Doe de postcodecheck op de voorpagina om te kijken of we bij jou in de buurt rijden, of neem contact met ons op.

De proefles is gratis op het moment dat je besluit om bij ons een lespakket af te nemen. Besluit je na de proefles om toch bij een andere rijschool verder te gaan, dan betaal je alsnog €39,50.

Ja, indien wij lessen in jouw regio, word je thuis opgehaald door een vaste instructeur.

Dat kan! Onze telefonisten zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 303 10 30.

Bij iQdrive mag je al lessen als je 16,5 jaar oud bent. Dit kan dankzij het 2toDrive-concept. Je kunt dan al op je 17e verjaardag afrijden. Daarna mag je tot aan je 18e levensjaar met een begeleider (bijvoorbeeld een van je ouders) rondrijden. Zodra je volwassen bent, mag je dan uiteraard zelfstandig achter het stuur kruipen.

Bij iQdrive profiteer je van supervoordelige lespakketten die zijn afgestemd op jouw voorkeur. Je kunt bij ons al lessen vanaf €746,-. Voor het rijexamen betaal je eenmalig €235,- euro, maar eventuele herexamens zijn bij ons geheel gratis. Benieuwd welk prijspakket bij jou past? Doe dan de pakketkeuzehulp!

Als je een lespakket aanvraagt bij iQdrive, krijg je er gratis de Theoriecursus 3D bij t.w.v. maar liefst €70,-!

Bij iQdrive betaal je slechts €39,50- voor een losse rijles.

Een rijles van iQdrive duurt 50 minuten.

De meeste cursisten kiezen voor het iQ Gegarandeerd+ Pakket. Dit pakket bevat 29 rijlessen. Je kunt echter ook kiezen voor een alternatief pakket of een spoedcursus. Als je twijfelt, raden we je aan om een proefles af te nemen en met de instructeur de bespreken welk pakket het beste bij jou past.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, is lastig te voorspellen. Gemiddeld gezien heb je tussen de 35 en 45 lessen nodig voor je examen kunt doen, maar voor sommige cursussen duurt dat korter of langer. Tijdens een gratis proefles bij iQdrive kun je samen met de instructeur een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Op basis daarvan weet je welk lespakket bij jou past en wanneer je ongeveer kunt afrijden.

Als je wilt, kun je bij iQdrive al in 5 dagen rijexamen doen met onze spoedcursus. Maar je mag er natuurlijk ook gewoon langer over doen.

Als je zakt, krijg je van iQdrive een gratis herexamen. Dit betekent echter wel dat je moet betalen voor de lessen die tussen de twee examens vallen. Als je zakt, heb je immers extra lessen nodig om aan de verbeterpunten te werken die de examinator heeft opgemerkt. Het grote voordeel aan gratis herexamens is dat je met minder stress je eerste examen ingaat; je weet immers dat een tweede examen je niet nog eens honderden euro’s kost.

Als je een rijexamen wilt afleggen, moet je onze rijschool machtigen via DigiD. Je kunt hier lezen hoe dat werkt.

Proefles