Yo, ik ben Tricky Gullivan.

 

Ik ben student en MC, dus ik draai altijd op volle touren. Altijd onderweg naar nieuwe kansen. Bijsturen. Schakelen. Nieuwe hits parkeren.

Maar enkel rappen en studeren is niet genoeg, weet je. Ik bereik mijn bestemming pas écht nu ik een rijbewijs heb. Soms door met mijn boys naar de drive-through te gaan. Of te cruisen door de binnenstad. En soms door naar die ene gig te rijden die misschien wel alles verandert.

"Enkel rappen en studeren is niet genoeg, weet je. Ik bereik mijn bestemming namelijk pas écht nu ik een rijbewijs heb."


Een rijbewijs biedt kansen. Niet alleen door Winne uit je speakers te pompen terwijl je door Roffa rijdt, maar ook door een job te vinden waar je happy van wordt. Niet alleen door met je meisje langs de boulevard te touren, maar ook door op avontuur te gaan. Verder te kijken dan de wijk of stad waar je bent opgegroeid.

Door de voorruit van mijn auto kweek ik nieuwe perspectieven om over te rappen. Inspiratie bijtanken doe ik dan ook het liefst achter het stuur.

Ik ben Tricky Gullivan en ik maak rhymes, beats én kilometers. #SOWIESO

Bekijk ook de verhalen van:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

195 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles