Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Spoedcursus rijbewijs B

Nu €349 Nieuwjaarskorting

Home > Spoedcursus

Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedopleiding! Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor werk of studie. Een spoedopleiding is eveneens geschikt voor cursisten die geen zin hebben om maandenlang te lessen. Je kunt bij iQdrive al binnen 5, 8, 11 of 13 dagen je rijbewijs te halen! Binnen het spoedpakket van iQdrive krijg je 19 lessen van 50 minuten. Na 19 lessen leg jij versneld je rijexamen af.

Ook is het mogelijk om de spoedcursus te verdelen tussen 2 à 4 weken. Tijdens de spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen.

Proefrijles voor spoedopleiding

Wil je de spoedcursus zo snel mogelijk inplannen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS proefles. Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in je hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. Weet wel: de proefles is alleen gratis wanneer je ook echt bij iQdrive komt lessen.

IQdrive Rijopleidingen heeft géén wachttijd en er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcurus!

Zorg dat je het theorie-examen behaalt hebt
Wil je knallen tijdens de spoedcursus? Dan is het belangrijk dat je het theorie-examen al in de pocket hebt voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijkexamen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een theorie-examen.

Kosten voor de spoedopleiding

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van € 200,- bovenop het basispakket. De toeslag is eigenlijk niets wanneer je kijkt naar de extra aandacht die je als leerling krijgt. Daarnaast ben je verzekert van een snelle examendatum van het CBR! Dat betekent dat je voor € 1.046,- al een spoedpakket kunt afnemen. Het praktijkexamen is hierbij nog niet meegerekend. Slaag je niet de eerste keer? Dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs behalen?

Dat ligt aan het aantal lessen dat je afneemt in bijvoorbeeld een week tijd. Bij het IQ Spoedpakket leg je in 5-13 dagen je praktijkexamen af. Het betekent dat je in een week tijd bijvoorbeeld 5 lessen afneemt, elke dag drie uur rijlessen achtereen. Dan neem je in vijf dagen tijd al 15 lessen af.

IQdrive biedt verschillende pakketten aan, waaronder de het IQ Gegarandeerd pakket en het IQ Gegarandeerd+ pakket. Je kunt alle pakketten hier bekijken.

Bekijk onze lespakketten 

Ook kun je ervoor kiezen om losse lessen af te nemen en geen pakket bij iQdrive af te nemen. Je kunt bijvoorbeeld voor losse lessen kiezen, wanneer je een opfriscursus wilt. Een losse rijles kost € 39,50.

Theorie-examen afleggen

Ben je nog niet in het bezit van je theoriecertificaat? Dan is het een aanrader om deze vooraf alvast te behalen. Je certificaat behalen moet het versneld behalen van je rijbewijs niet in de weg staan.

Ook versneld je rijbewijs halen?

Plan een proefles in en vertel tijdens de proefles dat je een iQ Spoedpakket af wilt nemen. Samen met je rijinstructeur plan je de rijlessen in en spreek je ook direct een datum af voor je praktijkexamen.

Onze overige lespakketten vind je hier

Kosten snelcursus autorijbewijs

De snelcursus autorijbewijs van iQdrive kost € 950,50,-. Binnen dit pakket ontvang je in korte tijd 19 rijlessen. Een rijles bij iQdrive duurt ongeveer 50 minuten. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere uren achter elkaar les te nemen. Door twee rijlessen achter elkaar te volgen, kun je meer leren in korte tijd.

Meer dan twee lessen achter elkaar volgen is niet verstandig. Het nemen van een rijles kost je namelijk veel energie. Opperste concentratie is erg belangrijk tijdens een rijles. Bespreek samen met onze instructeur hoeveel lessen je afneemt per week.

Wat houdt het snelcursus autorijbewijs pakket in?

Binnen het spoedpakket van iQdrive krijg je het volgende:

  • 19 rijlessen
  • Gratis herexamen(s)
  • Gratis proefles

Toch geen snelcusus afnemen voor je autorijbewijs? iQdrive biedt nog twee andere pakketten aan, waaronder IQ gegarandeerd en IQ gegarandeerd+.

Onze lespakketten

Heb je nog een vraag over een snelcursus voor je autorijbewijs? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Inschrijven voor pakket

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles