Hi, ik ben Sharon!

Om deze video te bekijken dien je cookies te accepteren.

Ik ben serieus over mijn toekomst. Maar behalve work, is mijn leven ook play. Mijn eerste stap naar zelfstandigheid was het kiezen van mijn studie. Dat levert me later een goede baan op en geld om te shoppen, leuke dingen te doen en naar de sportschool te gaan. Girls just wanna have fun, right?

Over mijn tweede stap naar zelfstandigheid hoefde ik niet lang na te denken, want wat is er nu beter dan je rijbewijs? Lekker uitgaan tot laat. Op citytrip met mijn BFF's. Geen ouders meer nodig om me te brengen of halen.

Dankzij mijn rijbewijs maak ik mijn eigen keuzes. Kan ik gaan en staan waar ik wil.

"Dankzij mijn rijbewijs maak ik mijn eigen keuzes. Kan ik gaan en staan waar ik wil."

Nu ik een autootje heb, is mijn leven in balans. Ik kan nu hard werken aan mijn toekomst en in het weekend heerlijk naar het strand om uit te waaien. Of naar Antwerpen om te shoppen met vriendinnen. En die oude schoolvriendinnen die ver weg wonen? Daar rijd ik zo naartoe. Geen vertragingen meer in het OV. Geen gemiste bussen. Geen gedoe.

Ik ben Sharon en dankzij mijn rijbewijs kies ik mijn eigen weg. #SOWIESO

Bekijk ook de verhalen van:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles