Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zwolle

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zwolle

Voor leuke, leerzame én goedkope rijlessen in Zwolle, moet je natuurlijk bij iQdrive zijn. Er rijden twee instructeurs uit Zwolle rond in de omgeving van deze schitterende stad. Wil je een gratis proefles afnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Rijles volgen in Zwolle

Zwolle is de perfecte stad om te starten met je rijlessen. Tijdens een rijles – die 50 minuten duurt – gaan we regelmatig de A28 op in de richting van Meppel of Harderwijk. Zwolle heeft een prachtige historische binnenstad, dus natuurlijk gaan we ook het centrum verkennen. Dat is handig; drukte en smalle straatjes zijn immers ook belangrijk om in te leren rijden.

Bij ons kies je op basis van je gratis proefles samen met de instructeur het lespakket dat het beste bij jou past. Daar zit de gratis les bij inbegrepen, maar ook eventuele gratis herexamens en een gratis tussentijdse toets. Kortom: heel veel gratis bij iQdrive!

Rijbewijs halen in Zwolle?

Wil je graag je rijbewijs halen in de omgeving Zwolle? Kies dan voor de rijschool met het hoogste slagingspercentage: iQdrive. Vul het formulier rechts in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles