iQdrive | Rijschool Zwolle

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Bij iQdrive in Zwolle ben je aan het juiste adres.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Zwolle in 2018 voor dat 100 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Zwolle en omstreken.

Onze instructeur in Zwolle helpt jou het beste uit jezelf te halen! Niet alleen inwoners uit Zwolle, maar ook mensen uit Katerveer, Spoolde of Zaln haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Wijhe, Olst en Vilsteren.

Onze rijinstructeur in Zwolle over iQdrive: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

Onze iQdrive-instructeur in Zwolle is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Nora uit Zwolle: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Zwolle. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Zwolle te kiezen!

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles