Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zwijndrecht

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zwijndrecht

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Kies net als 26.000+ anderen voor iQdrive in Zwijndrecht.

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 200 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Zwijndrecht. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Wie gaat lessen bij iQdrive in Zwijndrecht, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Zwijndrecht en doet daarbij plaatsen aan als Dordrecht, Puttershoek of ‘s-Gravendeel. In Arent van LierstraatPuttershoek en Heerjansdam rijden collega’s.

Onze rijinstructeur in Zwijndrecht over iQdrive: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Zwijndrecht zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Kets de vries uit Zwijndrecht: “Ik had niet zo’n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Hoog slagingspercentage in Zwijndrecht.
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles