Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zwaag

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zwaag

Op zoek naar de beste rijschool? Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Zwaag!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

Vorig jaar slaagden 10 leerlingen in Zwaag in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Zwaag zo snel mogelijk aan een roze pasje. Overigens lest hij naast Zwaag ook in naburige plaatsen als Wognum, Hoogkarspel en Nibbixwoud. iQdrive rijdt door heel het land, ook in HoornMedemblik of Bovenkarspel.

Onze rijinstructeur in Zwaag over iQdrive: “Flexibele werktijden, maar wel aandacht voor een goede prestatie. Dat is wat mij, maar ook iQdrive kenmerkt. Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen! De ene leerling heeft hier iets meer tijd en rust voor nodig dan de andere leerling.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Zwaag zijn velen te spreken. Groskamp uit Zwaag: “Ik ben niet de makkelijkste leerling. Gelukkig had mijn instructeur gigantisch veel geduld met mij. Zonder hem was het nooit gelukt!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat je gegevens achter. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles