iQdrive Zwaag

iQdrive | Rijschool Zwaag

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Sla je slag bij iQdrive in Zwaag, waar je deze week nog kunt beginnen!

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 10 rijbewijzen. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Zwaag tegen een scherp tarief. Hij rijdt overigens niet alleen in Zwaag, maar ook in Wognum, Hoogkarspel en Nibbixwoud. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Hoorn, Medemblik en Bovenkarspel.

Onze rijinstructeur in Zwaag over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Jurre uit Zwaag: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

Ook dit is rijschool iQdrive Zwaag:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in Zwaag? Dan word je thuis opgehaald.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles