iQdrive Zwaag

Rijschool Zwaag | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Zwaag.

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 10 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur rijdt in Zwaag. Overigens lest hij naast Zwaag ook in naburige plaatsen als Wognum, Hoogkarspel en Nibbixwoud. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Hoorn, Medemblik en Bovenkarspel.

Onze rijinstructeur in Zwaag over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Zwaag geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Max uit Zwaag: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Zwaag geen punt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles