Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zutphen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zutphen

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? In Zutphen is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 50 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! iQdrive is snel gegroeid in Zutphen, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze rijinstructeur helpt studenten in Zutphen zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Zutphen ook in Warnsveld, Eefde en Voorstonden. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Zutphen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in TwelloDieren en Deventer.

Onze rijinstructeur in Zutphen over iQdrive: “Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Zutphen, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!”

Onze iQdrive-instructeur in Zutphen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Fieseler uit Zutphen: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Zutphen!
 • Hoog slagingspercentage in Zutphen.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles