Rijschool Zutphen | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? In Zutphen is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 50 jongeren hun rijbewijs! Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De rijlessen in Zutphen worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt in een straal van 10 km om Zutphen, dus ook in plaatsen als Warnsveld, Eefde of Voorstonden. In Twello, Dieren en Deventer rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Zutphen over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

De instructeur in Zutphen weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Fiene uit Zutphen: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Zutphen? We halen je thuis op!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Zutphen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles