Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zuidbroek

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zuidbroek

Op zoek naar de beste rijschool? Bij iQdrive in Zuidbroek weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

2018 liet iQdrive zo’n 40 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Zuidbroek verzorgt. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Sappemeer, Spitsbergen of Het Veen? Dan komt hij je thuis ophalen! ScheemdaVeendam en Hoogezand zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Zuidbroek over iQdrive: “Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen.”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Zuidbroek zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Gollnitz uit Zuidbroek: “Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik door een domme fout gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde.”

Waarom rijschool iQdrive Zuidbroek?

 • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Zuidbroek? We halen je thuis op!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Zuidbroek? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles