Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Zoetermeer

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Zoetermeer

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Start dan direct met rijlessen bij iQdrive rijschool in Zoetermeer. De autorijlessen in Zoetermeer worden verzorgd door een ervaren rijinstructeur. Binnen no-time word je klaargestoomd voor het echte praktijkexamen. Hoe wij dat doen? Verkeersschool iQdrive heeft een unieke lesmethode met veel persoonlijke aandacht tijdens de autorijlessen. Ervaar het zelf en vraag direct een proefles aan bij iQdrive autorijschool in Zoetermeer.

Alle voordelen van onze autorijlessen in Zoetermeer

Jij staat op het punt te starten met rijlessen, maar waar moet je op letten bij het kiezen van een rijschool in Zoetermeer? Bij iQdrive staat de leerling altijd op nummer één. Tijdens de rijlessen houden wij altijd jouw persoonlijke ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat iedereen op elk gewenst moment kan beginnen met het volgen van rijlessen in Zoetermeer, dus zijn er bij autorijschool iQdrive nooit wachtlijsten. Verder profiteer jij van de volgende voordelen:

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Zoetermeer geen punt!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen(s)!
 • Betaal nooit teveel voor een rijles.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

De beste rijschool van Zoetermeer – iQdrive

De beste rijschool van Zoetermeer is iQdrive. Ervaar het zelf en vraag een proefles aan. Tijdens de proefles maak je kennis met onze unieke lesmethode. Een lesmethode waarin jij als leerling het middelpunt bent. Jouw voortgang wordt door jouw persoonlijke rijinstructeur genoteerd, zodat je de volgende keer weer verder kunt waar je gebleven was. Als jij extra wilt oefenen met de koppeling of bepaalde bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren of de hellingproef, dan maakt de rijinstructeur daar tijdens de rijles tijd voor. Ook als jij het eng vindt of faalangst heb kun je bij iQdrive verkeersschool in Zoetermeer terecht. Ons doel is dat iedere leerling vol zelfvertrouwen aan de start van zijn of haar praktijkexamen verschijnt.

Goedkope rijschool in Zoetermeer

iQdrive is beslist de goedkoopste rijschool van Zoetermeer en omstreken, zo geven wij ook rijlessen in omliggende gebieden zoals Pijnacker, Nootdorp, Moerkapelle, Stompwijk en Benthuizen. Dus ben jij de nieuwe Max Verstappen en wil je razendsnel je rijbewijs halen? Vul dan direct het formulier in voor een gratis proefles, maak kennis met jouw persoonlijke rijinstructeur en ontdek welk voordelige lespakket het beste bij jou past. Ook bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om je rijbewijs met spoed te halen, dan is onze spoedopleiding de perfecte keuzen.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Zoetermeer of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: iQdrive geeft uitsluitend autorijlessen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles