Rijschool Zoetermeer | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Zoetermeer!

Ieder jaar behalen 80 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Zoetermeer tegen een scherp tarief. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Kruisweg, Benthuizen en Katwijkerlaan. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Bleiswijk, Leidschendam of Berkel en Rodenrijs.

Onze rijinstructeur in Zoetermeer over iQdrive: "Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Leerlingen uit Zoetermeer spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Sofie uit Zoetermeer: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Zoetermeer!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles