iQdrive | Rijschool Zoetermeer

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! In Zoetermeer is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Zoetermeer in 2018 voor dat 80 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Zoetermeer verzorgt. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Kruisweg, Benthuizen of Katwijkerlaan? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals Bleiswijk, Leidschendam en Berkel en Rodenrijs hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Zoetermeer over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Zoetermeer? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Zoetermeer die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Fay uit Zoetermeer: "Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Zoetermeer en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles