iQdrive | Rijschool Zoetermeer

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Start dan vliegensvlug bij iQdrive Zoetermeer!!

Zoetermeer en omstreken heeft er in 2018 zo'n 80 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Zoetermeer zo snel mogelijk aan een roze pasje. Overigens lest hij naast Zoetermeer ook in naburige plaatsen als Kruisweg, Benthuizen en Katwijkerlaan. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Zoetermeer met andere instructeurs in plaatsen als Bleiswijk, Leidschendam en Berkel en Rodenrijs.

Onze rijinstructeur in Zoetermeer over iQdrive: "iQdrive betekent voor mij: slim je rijbewijs halen. Slim dat betekent drie dingen. Snel, goedkoop en veilig. Ik probeer het beste lespakket met jou samen te stellen, zodat jij flink bespaart op de kosten per les. Maar veiligheid staat hoog in het vaandel. Pas wanneer jij je 100% vertrouwd voelt achter het stuur, gaan we voor het roze pasje!"

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Zoetermeer zijn velen te spreken. Jens uit Zoetermeer: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Zoetermeer!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles