iQdrive Zierikzee

iQdrive | Rijschool Zierikzee

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Bij iQdrive in Zierikzee ben je aan het juiste adres.

We helpen op jaarbasis maar liefst 90 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Zierikzee. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Zierikzee? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Zierikzee ook in Schuddebeurs, Kapelle en Kerkwerve. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Stavenisse, Renesse en Goes.

Onze rijinstructeur in Zierikzee over iQdrive: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

iQdrive in Zierikzee heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Lukas uit Zierikzee: "Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Zierikzee voor jou reserveren? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles