iQdrive Zierikzee

iQdrive | Rijschool Zierikzee

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Zierikzee!

2018 liet iQdrive zo'n 90 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Zierikzee 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Zierikzee en omgeving.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Zierikzee. Vanuit Zierikzee verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Schuddebeurs, Kapelle en Kerkwerve. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Stavenisse, Renesse en Goes.

Onze rijinstructeur in Zierikzee over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

Oud-leerlingen verspreiden in Zierikzee en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Romy uit Zierikzee: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

Ook dit is rijschool iQdrive Zierikzee:

  • Een gratis proefles in Zierikzee van circa één uur.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Zierikzee.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles