iQdrive Zevenaar

iQdrive | Rijschool Zevenaar

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Zevenaar!

40 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Zevenaar. Hij werkt niet alleen in Zevenaar, maar rijdt ook in Groessen, Duiven en zelfs in Achterstehoek. In Didam, Doesburg en Arnhem rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Zevenaar over iQdrive: "iQdrive betekent voor mij: slim je rijbewijs halen. Slim dat betekent drie dingen. Snel, goedkoop en veilig. Ik probeer het beste lespakket met jou samen te stellen, zodat jij flink bespaart op de kosten per les. Maar veiligheid staat hoog in het vaandel. Pas wanneer jij je 100% vertrouwd voelt achter het stuur, gaan we voor het roze pasje!"

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Ashley uit Zevenaar: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Zevenaar? We halen je thuis op!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Prima slagingspercentage in Zevenaar dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil jij lessen in Zevenaar en omgeving? Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles