Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zelhem

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zelhem

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Kies net als duizenden anderen voor rijschool iQdrive in Zelhem.

In 2018 kregen maar liefst 50 jongvolwassenen hun rijbewijs in Zelhem. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

iQdrive Zelhem geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Onze rij-instructeur komt overal: Zelhem, Velswijk, De Meene en Veldhoek. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in DoetinchemGaanderen en Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Zelhem over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Zelhem plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Zelhem die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. van Letht uit Zelhem: “Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij iQdrive en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met iQdrive of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!”

Ga jij voor goud?

 • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles