iQdrive Zelhem

Rijschool Zelhem | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Kies dan voor de beste rijschool van Zelhem: iQdrive Zelhem!

2018 was iQdrive goed voor 50 extra weggebruikers! In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De rij-instructeur in Zelhem stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt tevens in de regio van Zelhem en doet daarbij plaatsen aan als Velswijk, De Meene of Veldhoek. In Doetinchem, Gaanderen en Ruurlo rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Zelhem over iQdrive: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Senna uit Zelhem: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • De laagste prijs per rijles in Zelhem.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles