iQdrive Zelhem

iQdrive | Rijschool Zelhem

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Zelhem: rijschool iQdrive.

In 2018 kregen maar liefst 50 jongvolwassenen hun rijbewijs in Zelhem. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Zelhem verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Zelhem, maar ook in Velswijk, De Meene en Veldhoek. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Doetinchem, Gaanderen of Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Zelhem over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Fabian uit Zelhem: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

6 keiharde feiten:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de uithoek van Zelhem, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Zelhem en omgeving? Laat je gegevens achter. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles