Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zeist

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zeist

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Bij iQdrive in Zeist haal je gegarandeerd je rijbewijs.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Zeist ongeveer 90 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Zeist zo snel mogelijk aan een roze pasje. Overigens lest hij naast Zeist ook in naburige plaatsen als Huis ter Heide, Haagje en Bosch en Duin. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in BilthovenDen Dolder en Utrecht.

Onze rijinstructeur in Zeist over iQdrive: “In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Zeist. Hoogakker uit Zeist: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Waarom rijschool iQdrive Zeist?

 • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Woon je in Zeist? Dan word je thuis opgehaald.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Nergens in Zeist betaal je minder voor een rijles.
 • Rij in de nieuwst auto’s met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Zeist? Stuur ons jouw gegevens. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles