iQdrive | Rijschool Zeist

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Zeist.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 90 jongeren hun rijbewijs in Zeist. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Zeist verzorgt. Ook wanneer je in Huis ter Heide, Haagje of Bosch en Duin woont, komt hij je thuis ophalen. Bilthoven, Den Dolder en Utrecht zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Zeist over iQdrive: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

De instructeur in Zeist weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Douwe uit Zeist: "Ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden op zak. En dan te bedenken dat mijn klasgenoot en bijna een jaar over deed. Bij iQdrive kun je zo vaak in de week lessen als je zelf wilt!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een gratis proefles in Zeist van circa één uur.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Het laagste uurtarief van Zeist!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Zeist? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles