iQdrive | Rijschool Zeist

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Zeist!!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Zeist in 2018 voor dat 90 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Het hoogste slagingspercentage van Zeist ging in 2018 naar iQdrive!

Wie gaat lessen bij iQdrive in Zeist, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Zeist en doet daarbij plaatsen aan als Huis ter Heide, Haagje of Bosch en Duin. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Bilthoven, Den Dolder of Utrecht.

Onze rijinstructeur in Zeist over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Zeist, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Zo uit Huis ter Heide: "Ik kom niet uit Zeist, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Zeist!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Zeist? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles