iQdrive Zeewolde

iQdrive | Rijschool Zeewolde

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? iQdrive rijdt ook in Zeewolde!

Zeewolde en omstreken heeft er in 2018 zo'n 80 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Zeewolde heeft?

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Zeewolde, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Frankrijk, Harderwijk en Hierden. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Harderwijk, Biddinghuizen en Nunspeet.

Onze rijinstructeur in Zeewolde over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Zeewolde."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Zeewolde. Klaas uit Zeewolde: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

De kwaliteit van iQdrive in Zeewolde

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in de uithoek van Zeewolde, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Prima slagingspercentage in Zeewolde dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles