Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zaltbommel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zaltbommel

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Zaltbommel. In Zaltbommel is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

We helpen op jaarbasis maar liefst 60 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Zaltbommel 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Zaltbommel en omgeving.

iQdrive Zaltbommel selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt tevens in de regio van Zaltbommel en doet daarbij plaatsen aan als Tuil, Bruchem of Haaften. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in GeldermalsenDen Bosch en Leerdam.

Onze rijinstructeur in Zaltbommel over iQdrive: “Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen ’s avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij iQdrive zonder extra kosten.”

Oud-leerlingen in Zaltbommel hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Weisbeek uit Zaltbommel: “Ik ben in 2018 bij iQdrive gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, iQdrive}!

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Zaltbommel!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles