iQdrive Zaltbommel

Rijschool Zaltbommel | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Zaltbommel!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Zaltbommel ongeveer 60 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Zaltbommel. Overigens lest hij naast Zaltbommel ook in naburige plaatsen als Tuil, Bruchem en Haaften. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Zaltbommel met andere instructeurs in plaatsen als Geldermalsen, Den Bosch en Leerdam.

Onze rijinstructeur in Zaltbommel over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Zaltbommel plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Zaltbommel. Luna uit Zaltbommel: "Ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden op zak. En dan te bedenken dat mijn klasgenoot en bijna een jaar over deed. Bij iQdrive kun je zo vaak in de week lessen als je zelf wilt!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Zaltbommel? We halen je thuis op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles