Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Zaandam en Zaanstad

Home > Rijschool locaties > Rijschool Zaandam en Zaanstad

Woon jij in Zaandam en wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dat kan bij IQdrive in Zaandam! Bij ons kun je vrijwel direct beginnen met het volgen van rijlessen en al in twee tot vier weken je rijbewijs halen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je rijbewijs te halen op een langere termijn. Als autorijschool in Zaandam bieden wij onze rijlessen aan in de vorm van verschillende lespakketten.

Het lespakket wordt volledig op jou afgestemd. Dit doen wij door middel van een proefles. Deze proefles kun je gratis volgen bij IQdrive. Ook de tussentijdse toets en een eventueel herexamen zijn kosteloos bij IQdrive in Zaandam.

Proefles aanvragen? Vul dan het formulier rechts in!

Rijschool Zaanstad

Zaanstad is ook een plaats waar IQdrive actief is als rijschool. In Zaanstad is het aanbod rijscholen vrij groot. IQdrive onderscheidt zich op een aantal manieren. Het belangrijkste van onze rijschool in Zaanstad is dat jij centraal staat. Ze heb je een vaste instructeur. Het vertrouwen van een vaste instructeur zorgt voor een ontspannen gevoel. Dit is erg belangrijk tijdens het leren autorijden. Ook kan de instructeur jouw voortgang goed in de gaten houden.

Zin om te beginnen met lessen? Vraag dan rechts een proefles aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles