iQdrive | Rijschool Zaandam

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Zaandam.

We helpen op jaarbasis maar liefst 40 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Zaandam? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Koog aan de Zaan, Oostzaan of Zaandijk? Dan komt hij je thuis ophalen! Wil je rijlessen volgen in Amsterdam, Purmerend of Badhoevedorp, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Zaandam over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Zaandam. Jan uit Zaandam: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Ook dit is rijschool iQdrive Zaandam:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Hoog slagingspercentage in Zaandam.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Zaandam en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles