Rijschool Zaandam | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Zaandam!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

2018 liet iQdrive zo'n 40 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Zaandam heeft?

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Zaandam, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Zaandam ook in Koog aan de Zaan, Oostzaan en Zaandijk. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Amsterdam, Purmerend of Badhoevedorp.

Onze rijinstructeur in Zaandam over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Leerlingen van iQdrive in Zaandam raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Dion uit Zaandam: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam iQdrive op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

Veilig op weg in Zaandam dankzij iQdrive

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Ben jij onze volgende leerling? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles