Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Wolvega

Home > Rijschool locaties > Rijschool Wolvega

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Bij iQdrive in Wolvega haal je gegarandeerd je rijbewijs.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Wolvega ongeveer 60 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Wolvega heeft?

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Wolvega. Hij rijdt in een straal van 10 km om Wolvega, dus ook in plaatsen als Sonnega, Oldeholtpade of Nijelamer. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in NoordwoldeSteenwijk en Heerenveen.

Onze rijinstructeur in Wolvega over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Wolvega plan je gemakkelijk in via het formulier!”

iQdrive in Wolvega is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Breewel uit Wolvega: “Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij iQdrive en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met iQdrive of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Wil jij lessen in Wolvega en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles