Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Woerden

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Woerden

Ben je net achttien geworden en wil jij je rijbewijs halen in Woerden? Kies dan voor IQdrive. Onze rijinstructeurs bij onze rijschool in Woerden staan klaar voor jou!

Service tot aan de voordeur

Voordat je begint met rijlessen, raden wij je aan om een proefles te nemen. Deze proefles is gratis en vrijblijvend. Door een proefles te nemen kunnen onze instructeurs goed inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Wanneer je kiest voor een gratis proefles wordt je thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Dit is een onderdeel van de service van onze rijschool in Woerden.

Nadat je een proefles hebt gevolgd, stemmen wij het lespakket op jou af. Door een persoonlijk lespakket samen te stellen is de kans dat jij het auto rijden goed onder controle krijgt het grootst. Ook betaal je op deze manier niet te veel voor het halen van je rijbewijs bij onze rijschool in Woerden.

Schrijf je in bij onze rijschool in Woerden!

Wanneer je kiest voor onze rijschool in Woerden heb je geen last van wachtlijsten. Je kunt direct beginnen met lessen bij één van onze rijinstructeurs. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het volgen van auto rijlessen? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles