iQdrive | Rijschool Woerden

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? iQdrive is actief in Woerden.

Ieder jaar slagen ongeveer 60 leerlingen in Woerden. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Woerden is het werkgebied van onze instructeur. Hij werkt niet alleen in Woerden, maar rijdt ook in Kamerik, Linschoten en zelfs in Zegveld. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Woerden meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Bodegraven, Maarssen en Mijdrecht.

Onze rijinstructeur in Woerden over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

De instructeur in Woerden weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Sanne uit Woerden: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Kamerik. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

De kwaliteit van iQdrive in Woerden

  • Een gratis proefles in Woerden van circa één uur.
  • Onze rijinstructeur uit Woerden haalt je bij iedere les op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Woerden!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles