iQdrive | Rijschool Woerden

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? In Woerden is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Vorig jaar slaagden 60 leerlingen in Woerden in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Woerden.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Woerden. Vanuit Woerden verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Kamerik, Linschoten en Zegveld. In Bodegraven, Maarssen en Mijdrecht rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Woerden over iQdrive: "Woon jij in Woerden? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Woerden laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Woerden die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Hanna uit Woerden: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Kamerik. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Een gratis proefles in Woerden van circa één uur.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Woerden geen punt!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles