iQdrive | Rijschool Winterswijk

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Winterswijk!!

We helpen op jaarbasis maar liefst 70 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Winterswijk zo snel mogelijk aan een roze pasje. Onze rij-instructeur komt overal: Winterswijk, Vragender, Bredevoort en Haart. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Groenlo, Lichtenvoorde of Aalten.

Onze rijinstructeur in Winterswijk over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Winterswijk zit zelfs op een 9,3! Sven uit Winterswijk: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Wij zijn de beste rijschool in Winterswijk

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles