Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Winschoten

Home > Rijschool locaties > Rijschool Winschoten

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Sla je slag bij iQdrive in Winschoten, waar je deze week nog kunt beginnen!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 90 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Winschoten. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Winschoten.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Winschoten, want wij hebben daar een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Winschoten, maar ook mensen uit Oostereinde, Heiligerlee of Napels haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als ScheemdaOude Pekela en Zuidbroek.

Onze rijinstructeur in Winschoten over iQdrive: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

Onze iQdrive-instructeur in Winschoten is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! van Rensen uit Winschoten: “Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in Winschoten? Dan word je thuis opgehaald.
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Klaar om te starten met lessen in Winschoten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles