iQdrive Winschoten

Rijschool Winschoten | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Winschoten!

We helpen op jaarbasis maar liefst 90 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Winschoten? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Winschoten ook in Oostereinde, Heiligerlee en Napels. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Scheemda, Oude Pekela en Zuidbroek. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Winschoten over iQdrive: "Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Winschoten zit zelfs op een 9,3! Juul uit Winschoten: "Ik ben niet de makkelijkste leerling. Gelukkig had mijn instructeur gigantisch veel geduld met mij. Zonder hem was het nooit gelukt!"

6 keiharde feiten:

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Klaar om te starten met lessen in Winschoten? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles