iQdrive Winschoten

Rijschool Winschoten | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Winschoten!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 90 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Winschoten.

iQdrive Winschoten selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Naast Winschoten rijdt hij ook in Oostereinde, Heiligerlee en zelfs in Napels. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Scheemda, Oude Pekela of Zuidbroek.

Onze rijinstructeur in Winschoten over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Winschoten, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Sophie uit Winschoten: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Prima slagingspercentage in Winschoten dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil jij lessen in Winschoten en omgeving? Laat je gegevens achter. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles