Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Willemstad

Home > Rijschool locaties > Rijschool Willemstad

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Wij van iQdrive Willemstad helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

In 2018 kregen maar liefst 90 jongvolwassenen hun rijbewijs in Willemstad. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Willemstad en omstreken.

Onze instructeur in Willemstad helpt jou het beste uit jezelf te halen! Ook wanneer je in Helwijk, Bovensluis of Stadse Dijk woont, komt hij je thuis ophalen. NumansdorpStrijen en Oud Gastel behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Willemstad over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Willemstad? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Willemstad. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Onze iQdrive-instructeur in Willemstad is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Muntjewerf uit Willemstad: “Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive.”

Ga jij voor goud?

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Willemstad geen punt!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat wat van je horen! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles