Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Wijk Bij Duurstede

Home > Rijschool locaties > Rijschool Wijk Bij Duurstede

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Bij iQdrive in Wijk-Bij-Duurstede haal je gegarandeerd je rijbewijs.

We helpen op jaarbasis maar liefst 130 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Wijk-Bij-Duurstede verzorgt. Hij rijdt overigens ook in Rijswijk, Maurik en Cothen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in DoornCulemborg of Tiel.

Onze rijinstructeur in Wijk-Bij-Duurstede over iQdrive: “Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Wijk-Bij-Duurstede.”

Leerlingen van iQdrive in Wijk-Bij-Duurstede raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Evertsen uit Wijk-Bij-Duurstede: “Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Wijk-Bij-Duurstede te kiezen!

 • Een gratis proefles in Wijk-Bij-Duurstede van circa één uur.
 • Woon je in de uithoek van Wijk-Bij-Duurstede, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Klaar om te starten met lessen in Wijk-Bij-Duurstede? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles