Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Wijhe

Home > Rijschool locaties > Rijschool Wijhe

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Bij iQdrive Wijhe! haal jij binnen no time je papiertje!

Vorig jaar slaagden 10 leerlingen in Wijhe in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

iQdrive Wijhe selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Woon je in Veessen, Vorchten of Boerhaar? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in RaalteOlst en Zwolle.

Onze rijinstructeur in Wijhe over iQdrive: We werken met z’n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Wijhe. de Kat uit Wijhe: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Wijhe!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles