iQdrive Wijhe

iQdrive | Rijschool Wijhe

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Trap deze week nog af bij iQdrive Wijhe!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 10 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

iQdrive Wijhe geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Naast Wijhe rijdt hij ook in Veessen, Vorchten en zelfs in Boerhaar. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Wijhe meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Raalte, Olst en Zwolle.

Onze rijinstructeur in Wijhe over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Oud-leerlingen in Wijhe hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Nynke uit Wijhe: "Eindelijk mijn rijbewijs! Nou ja, eindelijk... Met iQdrive had ik mijn papiertje binnen no time!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles