Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Westerbork

Home > Rijschool locaties > Rijschool Westerbork

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Westerbork!

We helpen op jaarbasis maar liefst 30 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Westerbork is het werkgebied van onze instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Westerbork, Eursinge, Orvelte en Zuidveld. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als BeilenHijken en Aalden.

Onze rijinstructeur in Westerbork over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Westerbork uitblinkt met een percentage van 100%! Jongerling uit Westerbork: “Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij ’s avonds tijd vrij, kanjer!”

Wij zijn de beste rijschool in Westerbork

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Onze rijinstructeur uit Westerbork haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Start direct met lessen in Westerbork. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles