iQdrive Wehl

iQdrive | Rijschool Wehl

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? iQdrive rijdt ook in Wehl!

In 2018 ontvingen 10 jongens en meiden hun roze pasje in Wehl. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Wehl is het werkgebied van onze instructeur. Hij werkt niet alleen in Wehl, maar rijdt ook in Kilder, Braamt en zelfs in Laag-Keppel. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Doetinchem, Didam en Doesburg. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Wehl over iQdrive: "Als je bij mij in de auto komt, is het 200% gezellig. Misschien komt het door mijn Zuid-Limburgse roots, maar ik zing graag een carnavalskraker. Zin om mee te zingen? Be my guest!"

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Louise uit Wehl: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

6 keiharde feiten:

  • Een gratis proefles in Wehl van circa één uur.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Start direct met lessen in Wehl. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles