Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Weert

Home > Rijschool locaties > Rijschool Weert

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? iQdrive is de grootste rijschool met de meeste leerlingen in Weert.

We hielpen in Weert in 2018 ruim 60 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

De lessen in Weert worden verzorgd door een ervaren instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Moesdijk, Hushoven en Keent. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Weert meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in HeythuysenRoggel en Horn.

Onze rijinstructeur in Weert over iQdrive: “Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Weert.”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Koomans uit Weert: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Nergens in Weert betaal je minder voor een rijles.
 • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles