Rijschool Weert | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Stap achter het stuur bij iQdrive in Weert!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 6 laat afrijden én slagen in Weert. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Weert.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Weert. Onze rij-instructeur komt overal: Weert, Moesdijk, Hushoven en Keent. Heythuysen, Roggel en Horn behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Weert over iQdrive: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Weert die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Puck uit Weert: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Moesdijk. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Weert geen punt!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Weert voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles