Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Wassenaar

Home > Rijschool locaties > Rijschool Wassenaar

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Wassenaar!!

Jaarlijks ontvangen ruwweg 50 leerlingen in Wassenaar hun roze pasje. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

iQdrive Wassenaar selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Den Deijl, Rijksdorp of Maaldrift? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals KatwijkLeiden en Oegstgeest hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Wassenaar over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Wassenaar en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive.”

Onze iQdrive-instructeur in Wassenaar is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! van T hoog uit Den Deijl: “Hoewel ik niet uit Wassenaar kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: ‘Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.’ Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer.”

Wij zijn de beste rijschool in Wassenaar

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Wassenaar en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles