iQdrive Wassenaar

Rijschool Wassenaar | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Wassenaar!!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Wassenaar in 2018 voor dat 50 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Wassenaar 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Wassenaar en omgeving.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Wassenaar verzorgt. Vanuit Wassenaar verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Den Deijl, Rijksdorp en Maaldrift. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Wassenaar meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Katwijk, Leiden en Oegstgeest.

Onze rijinstructeur in Wassenaar over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Wassenaar zijn velen te spreken. Daphne uit Wassenaar: "Mijn instructeur was naast een hele goede leraar ook mijn maatje geworden. We hebben heel wat afgelachen in de lesauto van iQdrive."

De kwaliteit van iQdrive in Wassenaar

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Wassenaar geen punt!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Wassenaar en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles