iQdrive Wassenaar

Rijschool Wassenaar | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Wassenaar!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 50 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Wassenaar. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Wassenaar, want wij hebben daar een eigen instructeur. Woon je in Den Deijl, Rijksdorp of Maaldrift? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Katwijk, Leiden of Oegstgeest.

Onze rijinstructeur in Wassenaar over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Wassenaar de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Onze iQdrive-instructeur in Wassenaar is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Rosalie uit Wassenaar: "Dankzij iQdrive ben ik eindelijk over mijn faalangst heen! Mijn instructeur was de rust zelve, precies wat ik nodig had!"

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Wij halen je thuis in Wassenaar op (en brengen je thuis).
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • De laagste prijs per rijles in Wassenaar.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Wassenaar en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles