Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Wageningen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Wageningen

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! 1,2,3, GO! Bij iQdrive Wageningen! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

In 2018 hielp iQdrive circa 60 leerlingen op weg in Wageningen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Wageningen en omstreken.

Onze instructeur rijdt in Wageningen. Hij rijdt tevens in de regio van Wageningen en doet daarbij plaatsen aan als Randwijk, Bennekom of Nergena. Wil je rijlessen volgen in KesterenRhenen of Ede, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Wageningen over iQdrive: “In mijn kwart eeuw als instructeur heb ik een grote diversiteit aan leerlingen gezien. Ik weet hierdoor iedereen een persoonlijk en passend leertraject te bieden.”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Wageningen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Wolberts uit Wageningen: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Ook dit is rijschool iQdrive Wageningen:

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Prima slagingspercentage in Wageningen dankzij unieke lesmethode.
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij onze volgende leerling? Laat je gegevens achter. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles