iQdrive | Rijschool Wageningen

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Bij iQdrive Wageningen! haal jij binnen no time je papiertje!

Ieder jaar slagen ongeveer 60 leerlingen in Wageningen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

De rijlessen in Wageningen worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Ook wanneer je in Randwijk, Bennekom of Nergena woont, komt hij je thuis ophalen. In omliggende plaatsen zoals Kesteren, Rhenen en Ede hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Wageningen over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Wageningen. Aya uit Randwijk: "Ik kom niet uit Wageningen, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in de uithoek van Wageningen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Wageningen en omgeving? Laat je gegevens achter. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles