Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Waddinxveen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Waddinxveen

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? iQdrive rijdt ook in Waddinxveen!

We hielpen in Waddinxveen in 2018 ruim 20 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Waddinxveen en omgeving.

De rij-instructeur in Waddinxveen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Groenswaard, Reeuwijk-Dorp en Zevenhuizen. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in BoskoopGouda en Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

Onze rijinstructeur in Waddinxveen over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Waddinxveen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Waddinxveen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Waddinxveen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. de Kamfer uit Waddinxveen: “Ik had niet zo’n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Waddinxveen te kiezen!

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Je wordt thuis opgehaald in Waddinxveen!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles