iQdrive Waddinxveen

iQdrive | Rijschool Waddinxveen

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Waddinxveen!

In 2018 kregen maar liefst 20 jongvolwassenen hun rijbewijs in Waddinxveen. Het hoogste slagingspercentage van Waddinxveen ging in 2018 naar iQdrive!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Waddinxveen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt overigens ook in Groenswaard, Reeuwijk-Dorp en Zevenhuizen. Boskoop, Gouda en Nieuwerkerk Aan Den IJssel zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Waddinxveen over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

Leerlingen uit Waddinxveen spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Wilhelmina uit Waddinxveen: "Ik kende iQdrive voor de tijd niet, maar ik geef een dikke plus aan mijn instructeur. Na het invullen van het proefrijlesformulier op de website kreeg ik vrij snel een belletje. Ik kon diezelfde week nog starten. Super geregeld!"

Veilig op weg in Waddinxveen dankzij iQdrive

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles