iQdrive Waddinxveen

iQdrive | Rijschool Waddinxveen

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Bij iQdrive in Waddinxveen weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

In 2018 hielpen we 20 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Waddinxveen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Waddinxveen en omstreken.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Waddinxveen. Hij rijdt overigens ook in Groenswaard, Reeuwijk-Dorp en Zevenhuizen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Waddinxveen met andere instructeurs in plaatsen als Boskoop, Gouda en Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

Onze rijinstructeur in Waddinxveen over iQdrive: "Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Maaike uit Waddinxveen: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Waddinxveen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Ben jij onze volgende leerling? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles