iQdrive | Rijschool Waalwijk

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Stap achter het stuur bij iQdrive in Waalwijk!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 100 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Waalwijk. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

De rijlessen in Waalwijk worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Waalwijk ook in Oosteind, Loons Hoekje en Sprang. Dongen, Raamsdonksveer en Tilburg behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Waalwijk over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Sophia uit Waalwijk: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Waalwijk te kiezen!

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Waalwijk.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Waalwijk en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles