iQdrive Voorburg

Rijles Voorburg | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Voorburg. Bij iQdrive in Voorburg haal je gegarandeerd je rijbewijs.

We helpen op jaarbasis maar liefst 40 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Voorburg en omstreken.

De lessen in Voorburg worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij werkt niet alleen in Voorburg, maar rijdt ook in Nootdorp, Scheveningen en zelfs in Pijnacker. Op zoek naar een instructeur in Leidschendam, Den Haag of Rijswijk? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Voorburg over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Benjamin uit Voorburg: "iQdrive hielp mij mijn rijbewijs binnen 3 maanden te behalen. Nu kan ik eindelijk op eigen houtje naar mijn vriend die twee dorpen verderop woont!"

Waarom rijschool iQdrive Voorburg?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Voorburg? We halen je thuis op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Voorburg.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles