Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Volendam

Home > Rijschool locaties > Rijschool Volendam

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Volendam!!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 60 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Volendam. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Edam, Monnickendam en Broek in Waterland. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in EdamPurmerend en Hoorn.

Onze rijinstructeur in Volendam over iQdrive: “Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Volendam, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Hekkenberg uit Volendam: “Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen.”

Veilig op weg in Volendam dankzij iQdrive

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Je wordt thuis opgehaald in Volendam!
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Start direct met lessen in Volendam. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles